Careers

Careers

Sales Assistant Yacht Brokerage

Van der Vliet Quality Yachts
MBO / HBO niveau
Kantoor
Marktconform salaris

24 - 32 uur

Over ons

Werken bij Van der Vliet Quality Yachts betekent werken bij een internationaal gerenommeerde jachtmakelaardij. Het leeuwendeel van de klanten komt van buiten nederland, dus 80% van de communicatie met onze klanten verloopt in het Engels. Je komt te werken op ons kantoor in Weesp samen met vier andere collega's.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die goed weet dat sales om meer draait dan een snel verkooppraatje. Jij weet relaties op te bouwen en deze te onderhouden. Ook ben jij iemand die op zoek is naar nieuwe kansen en mogelijkheden en deze weet te vertalen in concrete proposities en ben je oplossingsgericht. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent van nature positief ingesteld en weet je werkzaamheden iedere dag weer te combineren met een scherpe analytische blik en precisie. Je bent een een echte teamplayer en denk je graag out-of-the-box. Je hebt ook al enkele jaren ervaring opgebouwd in soortgelijke functie.

Wat houdt je rol in als Sales Assistant

In de eerste plaats ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze brokers met administratieve taken en het onderhouden van bestaande klantcontacten. Ook ga je nauwkeurig de administratie en documenten opmaken en  bijhouden, het klantenbestand en planningen up to date houden en daarnaast actief meedenken over verkoop strategie├źn. Je staat in direct contact met klanten, want je wordt het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, zowel telefonisch als via e-mail.

Wat jij precies gaat doen

Jij gaat de jachtmakelaars assisteren met het maken en uitbouwen van het eerste klantcontact. Verder zul je de makelaar ondersteunen in de afhandeling van e-mails, het verwerken van documentatie en het opbouwen van jacht files bij verkoop.

Wij rekenen op jouw inbreng voor het steeds verbeteren van administratieve en verkoop processen. Ook hou je het klantenbestand en de planning up to date en help je mee in de verschillende marketing uitingen van de makelaardij. Hieronder bestaan onder andere het up to date houden van de content van onze website, het opstellen van wekelijkse mailings en het posten op onze social media kanalen.

Wellicht vind je de sales leuk en kan je op termijn zelfstanding te werk en kan je jezelf ontwikkelen om dergelijke transacties zelfstandig af te ronden.

Wat wij van jou verwachten

HBO werk en denk niveau

Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie

Je beschikt over goede computervaardigheden en bent in staat nieuwe software snel onder de knie te krijgen

Leergierig, gemotiveerd, gestructureerd, kritisch en verantwoordelijk

Proactieve resultaatgerichte, flexibele en creatieve houding

Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels zowel mondeling als schriftelijk

Je heb liefst affiniteit, of ervaring in de nautische sector of online media

Wat krijg je van ons

Wij bieden je een interessante en uitdagende functie in de jacht industrie.

 Ons team bestaat uit jonge en zeer gemotiveerde professionals, waar nieuwe idee├źn en concepten worden gewaardeerd en enthousiast worden opgepakt.

Een laptop om ook vanuit huis te werken.

Hier kom je te werken

Ons kantoor in Weesp is goed bereikbaar met zowel de auto als het OV.

Om je zo veel mogelijk te begeleiden, zul je met name in het begin vanuit kantoor werken.

Enthousiast geworden?

Stuur je cv en motivatie naar info@yachtsforsale.nl

Brokers

At Van der Vliet Dutch Quality Yachts we are always looking for skilled enthusiastic brokers and new talent to join our team.
If you are interested in a career at Van der Vliet, please send your CV and introduction to info@yachtsforsale.nl